Svenska rapparen Elvis är tillbaka

0
49
rapper

Svensk rapp är populär världen över med rappare som Elvis, Einar och Snitchnine. Många har undrat vad som hänt med rapparen Elvis som länge varit försvunnen från sociala medier. Nu har Elvis äntligen gett ett livstecken ifrån sig och han har valt att göra det på Anjos kanal på YouTube. Vi hoppas att det här framträdandet är startskottet på en comeback för Elvis!

Kort om Elvis

Vem är Elvis?Rappare som var på god väg att göra karriär på sociala medier när han stoppades av drama.
Vem är Anjo?Anjo är en av YouTubes största granskande personligheter och släppte i december 2022 en intervju med Elvis.
Varför försvann Elvis?Enligt honom själv beror det på drama som startade då han skulle få bli medlem i nätverket Ninetone.
Vem är Elvis i drama med?Det är främst Reallokal som Elvis riktar sin ilska mot.

Vem är rapparen Elvis?

Elvis är en svensk rappare som för ett par år sedan förutsågs en lysande karriär. Hans musik var uppskattad och trots sin låga ålder hade Elvis, som rappare, tusentals följare på Instagram och andra sociala medier.

Problemen började när Reallokal erbjöd sig att hjälpa Elvis att komma in i nätverket Ninetone. Det är samma nätverk som Reallokal själv använde och han ska, enligt intervjun hos Anjo, ha lovat guld och gröna skogar om Elvis ville komma med.

Detta har hänt:

  • Elvis ville komma med i Ninetone
  • Reallokal meddelade att han skulle hjälpa till
  • Elvis och Reallokal hamnade i en beef (konflikt)
  • Anjo, som också hade haft drama med Reallokal, bjöd in Elvis till sin kanal

Snackis på YouTube och Flashback

Enligt den berättelse som Elvis nu kommit med var Reallokal aldrig intresserad av att hjälpa honom på riktigt. Istället hade Reallokal en egen agenda för hur han skulle använda de klipp han fick tillgång till. Det här dramat var upptrappningen till det drama mellan Anjo och Reallokal som fortfarande pågår på YouTube. I och med att det blev en stor snackis på YouTube kom det också flera trådar om rapparen Elvis på Flashback.

Tillbaka med en intervju

I december 2022 valde Elvis för första gången att komma ut och berätta om hur utnyttjad han blivit när han fortfarande var ung och ville göra karriär. Det är en smutsig historia som målas upp där det blir uppenbart hur äldre YouTubers ibland utnyttjar yngre kollegor på ett sätt som inte borde vara tillåtet. Nu har Elvis, trots allt drama, valt att komma tillbaka till musiken och YouTube, men vi får gissa att han kommer att hålla sig så långt från Reallokal som möjligt.

Då Elvis tidigare varit vän med Einar, och varit nära honom när han mördades, har många rykten florerat om huruvida han var med i gruppen som mördade Einar och om han rent av varit häktad. Detta är något som absolut inte stämmer och den typen av rykten mår bäst av att dö så fort som möjligt. Istället hoppas vi att Elvis nu fortsätter med musiken!