Oche Göteborg

Date:

Oche är en nyöppnad restaurang i Göteborg med ett spännande gastro-gaming koncept. Detta innebär då att det är en dartklubb, där du både kan njuta av förstklassig mat, och samtidigt får du möjlighet att tillsammans med ditt sällskap spela dart.

Faktum är att Oche är namnet på den linje du står på medan du kastar dartpilarna. Här får du riktigt förstklassig och god mat.

Samtidigt som du får tillfälle att umgås och ha trevligt med dina vänner. Dessutom kan du dricka härliga och bra drinkar till, och får definitivt en riktig höjdarkväll. Maten är inspirerad av street food från alla världens hörn.

Du kommer garanterat att uppleva många nya smaker, och häpnas över hur tjusigt och gott det är. Ta med dina allra bästa vänner, familjen eller dina kollegor hit och ha en fantastiskt fin och underhållande helkväll. På menyn finns exempelvis underbara pizzor, och annat småplock som kommer häpna dina smaklökar.

Kockarna som tillagar maten är verkligt professionella och lagar maten omsorgsfullt för att ge er oförglömliga, sensationella upplevelser.

Minnesvärda upplevelser

Hos Oche får du både fine-dining och en väldigt rolig upplevelse, eftersom detta är ett unikt och nystartat koncept. Vad är egentligen bättre än både nöje och god mat på en och samma plats? För det allra mesta, behöver du och ditt sällskap göra den valda aktiviteten på en plats, och sedan gå till en restaurang för att äta. Här får du istället allt i ett.

På oche göteborg, fungerar dart spelet digitalt. Du och ditt sällskap får då tillsammans med klassiska pilar, spela spelet på en digital tavla. Ni får er plats där ni både får njuta av er goda mat, och spela dart. Detta kommer vara en garanterad succé både för nybörjare och de som provat på att spela förr. Dessutom kan du med företag komma hit och kombinera business, med nöje och stärka era relationer och få en minnesvärd kväll tillsammans. Dessutom kan ni få en specialmeny till ert sällskap.

Det är även värt att känna till att det finns möjlighet att hålla en konferens på Oche. Vill ni hellre ha ett skräddarsytt arrangemang finns det också möjlighet till att få det. Därför kan ni räkna med en toppenkväll, oavsett. Alla som kommer till Oche kommer sent att glömma, och som ni länge kommer kunna prata om i personalrummet.

Fantastiska drinkar

Som om inte maten, och dartspelet vore nog så erbjuder Oche även riktigt bra drinkar. Ni kommer alltså kunna njuta av goda drinkar, prisvärd och smakrik, spännande och god mat, och sist men inte minst dartspel. Ni kan avnjuta bra cocktails, vin eller öl och annat. Vad du och ditt sällskap än önskar, så kommer ni kunna få det här.

Från Oche Göteborgs meny, så finner ni både klassiska drinkar och nya godingar, som kanske kommer bli en ny favorit i ert sällskap. Om ni föredrar vin, kommer ni kunna hitta både vitt, rött och riktig champagne som passar perfekt om ni vill slå på stort. Helt perfekt ifall ni till exempel firar något.

Läs mer

Varva ner på rätt sätt efter din träning och få bästa resultat

När du har tränat hårt är det viktigt att varva ner på rätt sätt för bästa resultat. Detta innebär att du ska undvika att...

Därför startade första världskriget

Det första världskriget var ett världsomspännande krig som startade 1914. Orsakerna till kriget är inte helt klarlagt. Men man pekar på vissa specifika omständigheter...

Varför firar vi trettondagen?

13 dagar efter jul den 6 januari firar vi alltid trettondagen som ett minne för när de tre vise männen besökte Betlehem efter Jesu...

Behöver du låna 250 000? Läs detta!

Ett lån på 250000 kronor kan användas för stora inköp och för skuldkonsolidering. Några gånger är man helt enkelt i behov av att låna...

7 svenska spelaktier på börsen att investera i

När du spelar på ett casino eller bettar på en spelsajt tänker du antagligen inte på att det är börsnoterade bolag som ligger bakom...