Det finns 5 kristaller som kan hjälpa dig att läka

0
131
Kristaller

Man tror att vissa stenar och kristaller kan kopplas till våra sju chakran (är du med mig än så länge?) och lindra de delar av våra kroppar där dessa besvär manifesterar sig. Deras energi är balanserad eftersom de vibrerar i samma frekvenser som kroppens chakraner. Kristaller kan öka din energi och lyfta ditt humör på grund av den energivärld som de verkar i, där de hjälper till att korrigera obalanser och läka.

Kristaller kan bäras eller bara förvaras i huset för att få samma effekt. Använd dem i smycken eller på kroppen för att dra nytta av deras terapeutiska egenskaper. Vill du veta mer om kristaller och stenar så rekommenderar vi att du besöker kristallerna.se

De mest populära helande kristallerna och deras många betydelser och användningsområden listas nedan.

Onyx

Ett av de bästa sätten att rena luften i ditt hus och eliminera all negativ energi är att använda en onyxkristall. Kopplad till baschakrat, som rymmer ditt centrum för stabilitet. Den hjälper människor att känna sig trygga och del av en grupp.

Bergskristall

Kvarts eller bergskristall är en helande sten för det övre chakrat, minskar spänningar och ångest genom att lugna sinnet. Rosakvarts, en sten som är förknippad med hjärtchakrat, bärs eller bärs för att öka känslan av självkärlek och ge en känsla av känslomässig balans.

Ametist

Tredje ögats chakranergi är källan till ametistens kraftfulla lila ljus. Fördelaktiga effekter på sömnkvaliteten och hudtonen förutom att hjälpa till att upprätthålla friska ben, leder och lungor är bara några av de många fördelarna med denna ört.

Används för att hjälpa dem som kämpar med kemiska obalanser eller missbruk att förbättra sin hälsa.

Citrin

Citrin är en kraftfull fokuseringshjälp, minnesförbättrare och inspirationskatalysator. Utmärkt för behandling av gastrointestinala och urinstörningar. Solar plexus chakra, även kallat ”eldnaveln”, resonerar med denna energi.

När denna del av ditt liv är ur balans kan du uppleva svårigheter med ilska, ångest och ett behov av att utöva kontroll.

Lapis Lazuli

För det femte stimulerar Lapis Lazuli, ”sanningens sten”, strupchakrat för att uppmuntra djärv kommunikation. Fysiologiskt sett är det en välkänd traditionell migränkur och en immunförstärkare.