Så lyckas du hyra stuga i Sälen – 3 tips

0
282

De varmare månaderna – vår och sommar – är fullspäckade med kul för hela familjen i Sälen. I bergen kan du klättra i berg, spela äventyrsgolf eller till och med åka på älgsafari. Det finns utmanande downhill-cykelleder för den som bokstavligen vill kasta sig nerför backarna. Den som är intresserad av trailrunning kan delta i ett större evenemang i slutet av sommaren. Tycker du att det är spännande?

På sommaren är det relativt enkelt att hitta boende i Sälen, och hyrorna är i regel väldigt billiga. Men på vintern blir det betydligt svårare att få en stor stuga till ett billigt pris.

1. Så kan du hyra stuga i Sälen (till ett bra pris)

Även om Sälen är en vacker plats att besöka när som helst på året, inträffar högsäsong under sommaren. Under högsäsong som vintersolståndet, 1 januari och sportlov, är det vanligtvis fullbokat.

På samma sätt, runt påsk, är det vanligtvis fortfarande fin snö på backarna. Därför rekommenderas det att åka tidigt för att säkra önskat boende i Sälen. Det är inte ovanligt att vissa områden säljs ut ett år i förväg.

Slösa inte bort någon tid; ordna och boka boende direkt innan de tar slut. Att hyra stuga i Lindvallen (som ligger i Sälen) är enkelt via den här hemsidan.

Dyraste veckorna:Jul, Nyår, Sportlovet och Påsklovet.
Billigaste veckorna att hyra:Under sommaren.

Här kan du hyra stuga i Sälen:

  1. Hyrastugalindvallen.se
  2. Blocket.se
  3. Airbnb.com
  4. https://www.campaya.se/

2. Gör ett besök i Lindvallen och Sälen

Lindvallen är den största och bästa anläggningen för barn i hela Sälen. Allt du kan tänkas önska dig för en dag ute i snön och skogen finns här. Trots sin storlek är atmosfären varm och välkomnande, och det finns massor av saker att göra för människor i alla åldrar.

Söderstorget, Experiumtorget, Gustavstorget och Sälfjällstorget är de fyra distinkta torg som utgör Lindvallen.

I detta område finner du även:

  • Backar,
  • Butiker,
  • Restauranger,
  • Ett spa,
  • Biograf
  • Bowlinghall

I många fall kan du lämna bilen parkerad när du kommer och låta den njuta av en ledig vecka också. Dessutom, när du bokar en stuga i Lindvallen, har du ett brett utbud av alternativ att välja mellan.

3. Hotell i Sälenfjällen

Gästerna kan välja mellan ett brett utbud av uthyrningsalternativ. Det finns ett stort utbud av boende i Sälen och Lindvallen. Du bör fundera lite över vad som fungerar bäst för dig och dina medresenärer. Vem besöker du och vad gör du när du är där?

Du låter inte som en grupp vänner, eller hur? Är du en stor familj, en sammanhållen grupp vänner eller ett sammanhållet team av kollegor? Vi har rum för grupper av alla storlekar, så oavsett vem du reser med, eller var du kommer ifrån, kan vi ta emot dig.

Vi har ett brett utbud av stugor och andra typer av boende. Du kan enkelt hitta tillgängligheten och kostnaden för stuguthyrning i Lindvallen genom en onlinesökning. Ett annat hett tips är att använda sig av ett kreditkort när man reser runt för att utnyttja bonusar & reseförsäkringar!